eCommerce Matrix: Evropski nivo vs. BiH realnost – koju pilulu biramo?

Pripremite se za uzbudljiv "duel" koji donosi najvažnija pitanja i odgovore o budućnosti eCommerca za IT stručnjake i tehnološke entuzijaste u Bosni i Hercegovini. Debata pod nazivom eCommerce Matrix: Evropski nivo vs. BiH realnost – koju pilulu biramo? vodi vas kroz dva svijeta – onaj razvijenih tržišta Europe, gdje se eCommerce širi i napreduje nevjerovatnom brzinom i lokalni kontekst BiH, gdje se još uvijek borimo sa zakonskim, logističkim a i tehnološkim izazovima.

Naš "Morpheus", Luca Casseti, generalni sekretar eCommerce Europe, vodi nas kroz evropsku viziju budućnosti – prepunu podataka o rastu, inovacijama i IT rješenjima koja su već transformisala globalni eCommerce. Ono što ovaj događaj čini posebnim jeste da Luca Casseti po prvi put dolazi u Bosnu i Hercegovinu! Njegov dolazak je veliki trenutak za domaću eCommerce zajednicu, jer ćemo premijerno čuti iz prve ruke strategije i uvide iz samog vrha evropskog eCommerca.

Sa druge strane, "Neo", Orhan Gazibegović, predsjednik eCommerce asocijacije u BiH, otkriva trenutnu realnost i prepreke sa kojima se suočavamo u BiH, ali i nevjerovatne prilike koje lokalne IT kompanije imaju da kreiraju vlastiti put ka uspjehu.

Kroz ovu intenzivnu diskusiju, publika će imati priliku da izabere svoju pilulu: hoćemo li prihvatiti najbolje prakse iz razvijenih tržišta Europe i prilagoditi ih našem lokalnom kontekstu, uz suočavanje sa izazovima, ili ćemo ostati zaglavljeni u beskrajnim analizama i diskusijama o problemima, a da se ne pomaknemo naprijed?

Ne propustite ovaj jedinstveni razgovor na kojem će, po prvi put, Luca Casseti podijeliti svoje uvide i iskustva sa domaćom publikom. Ova prilika pruža rijetku šansu za učenje direktno od jednog od najvažnijih glasova evropskog eCommerca. Da li ste spremni da izaberete svoju pilulu?

0